Zoeken in deze blog

maandag 2 april 2012

Keukenconcept Unum, alles op z'n plek






Keukenconcept Unum, ontworpen door Davy Swanenberg en Marco Daverveld kenmerkt zich door de vele verborgen gadgets. Alles is onder handbereik zodat iedere (hobby)kok zich kan focussen op het creëren van mooie gerechten.

Voor het bereiden van een gerecht wordt vaak met verse groenten gewerkt welk gewassen en gesneden dienen te worden. Hiervoor is in het eiland een professionele module ingericht voorzien van passende kranen en een handige snijplank. Ook bevat de vierdeurs, met leder bekleedde, kast een werkblok met daaronder een lade welke ruimte voor gedroogde kruiden en een broodmes met broodplank bevat.

Onder het werkblad van gezoet marmer is een lade ingericht met warmhoud apparatuur. Hierdoor kunnen alle gerechten tegelijk op temperatuur geserveerd worden. De stoere wijnkast van Sub Zero is volledig in het keukenconcept geïntegreerd en houdt alle wijn op de juiste temperatuur.

De indeling en maatvoering kan geheel ingetekend worden naar ieders persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte.

Apparatuur: Gaggenau, Sub Zero, Wolf, Airo Design
Armaturen: Dornbracht
Haard: Boley
Verlichting: Kreon
Vloer: DRT gietvloeren

Informatie bij Culimaat bv
www.culimaat.nl

Over Culimaat
Culimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen